Rooster

Het juist uitoefenen van bewegingen is een must bij CrossFit. Daarom kiezen we er bij LSG CrossFit voor om maximaal vijftien personen toe te laten tot een WOD. Op deze manier houdt de trainer overzicht en kun jij er van uitgaan dat je goede begeleiding krijgt. Schrijf je dus ruim van te voren via het LSG CrossFit rooster in. Vergeet je flesje water, handdoek en doorzettingsvermogen niet!
Eerste keer? Meld je via een mailtje aan voor een proefles.

Op het rooster vind je:
• elke vrijdag de nieuwe weekplanning
• de WOD
• je WOD buddies

Het loopt storm tijdens de weekinschrijvingen, maar het komt nog iets te vaak voor dat leden zich vlak voor de WOD afmelden. Om teleurgestelde gezichten te voorkomen moet je je minimaal 24 uur voor de WOD start, afmelden. Doe je dit later, dan verlies je jouw kans op flinke workout. Ook voor de leden die onbeperkt trainen geldt: houdt rekening met elkaar en schrijf je in wanneer je ook daadwerkelijk van plan bent om te komen. Bel, sms, Facebook of mail één van de trainers bij onverhoopte calamiteiten.

Bijvoorbeeld: heb je een abonnement voor 1x trainen per week en meld je je niet vroegtijdig af, dan ben je voor die week je trainingsmoment kwijt.

INSTAGRAM