LSG Crossfit

LSG CROSSFIT: DE MEEST EFFECTIEVE MANIER VAN TRAINEN

LSG CrossFit is new and upcoming en wordt steeds vaker verkozen boven de traditionele trainings- en fitnessmethoden. Het is de meest effectieve en uitdagende vorm van fitness en kan niet geëvenaard worden door middel van machines.

LSG CROSSFIT: NIET ALLEEN VOOR KRACHTPATSERS
We horen nog vaak: ‘CrossFit? Dat is véél te zwaar voor mij’ Niets is minder waar. Vanzelfsprekend vragen we 100 procent inzet, maar iedereen traint op basis van zijn eigen kunnen. Doordat de trainingen enorm gevarieerd zijn blijft het voor iedereen – zowel fysiek als mentaal – een uitdaging. Ons motto is: ‘If you can train, you can crossfit.’ Jong en oud, van huismoeder tot topsporter, de trainingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Je traint:

  • Altijd onder begeleiding van een gekwalificeerde CrossFit trainer.
  • Individueel of in groepsverband.

Hoe immens onze box ook mag zijn, je staat er nooit alleen (voor). Je maakt onderdeel uit van een gemeenschap van CrossFitters en gecertificeerde trainers die je motiveren, pushen en uitdagen, en zorgen voor een geweldige trainingssfeer.

LSG CROSSFIT: VOOR TOPSPORT
CrossFit is een bewezen effectieve aanvulling op het reguliere trainingsprogramma van topsporters. De Lifestyle Group heeft (voormalig) topsport professionals – met een brede vakkennis – in huis en weet daardoor als geen ander hoe we jouw lichaam in topconditie kunnen krijgen.  We bieden deze specifieke doelgroep programma’s op maat aan om ze zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

LSG CROSSFIT: AFFILIATE VAN CROSSFIT FORGING ELITE FITNESS
Met onze LSG CrossFit box van ruim duizend vierkante meter zijn we uniek in zuidoost Drenthe en bezitten we één van de grootste boxen in Nederland, maar met alleen een goed uitgeruste box ben je er nog niet. Om de naam CrossFit te mogen dragen is de goedkeuring van Crossfit Forging Elite Fitness nodig. Met dit keurmerk garanderen we topkwaliteit, perfecte begeleiding, trainingen op niveau en de allerbeste, gecertificeerde trainers.

INSTAGRAM