Ervaringen

Annika Noordink

Met LSG heb ik alleen maar goede ervaringen. Naast alleen sporten wordt er ook algehele begeleiding aangeboden. In mijn geval een samenwerking van Chiropractie Emmen en advies wat betreft voeding.

Met de dames van DOS trainen wij twee keer en krijgen om de vier weken een nieuw schema waarin oefeningen worden gegeven passend bij de fase van de competitie waar we dan in zitten. Daarnaast train ik nog 3 keer extra in de ochtend om mijn rugblessure zo snel mogelijk te verhelpen. Hier heb ik een aangepast programma met specifieke oefeningen voor spiergroepen die ik zo veel mogelijk moet trainen. LSG trainer Frank begeleidt mij hierin en heeft veel variatie qua oefeningen zodat ik afwisselende trainingen heb.

 

Sharon Brands

“Mijn naam is Sharon Brands en ben op 5 mei 2014 begonnen met Crossfit. Ik wist niet wat ik verwachten kon maar vond de sfeer prettig. Eerst heb ik 1 op 1 training gedaan en dat voelde erg goed.

In het begin kon ik nog niet eens een squat (bang om te vallen)..en de boxjump net zo. Op een pallet ben ik begonnen met opstappen, later hielden ze me vast met springen en nu doe ik het alleen! 

Als doel wilde ik aan een 5 km hardloopwedstrijd meedoen, ondanks dat hardlopen niet mijn ding is. Dit is gelukt, en heb zelfs een paar keer een 5km meegedaan!
Bij Crossfit stimuleren ze me heel erg met lopen, ze moedigen mij erg aan of er loopt iemand met je mee (wat erg prettig is ). Ik weet dat als er een wod is met lopen dat ik de laatste ben die klaar is, maar dat maakt nou juist hier niks uit!

Ik vind dat ze je erg goed begeleiden in wat je kan. Inmiddels heb ik al fundamentals 1 gehaald ( toch wel trots op mezelf ).
Crossfit vind ik erg gevarieerd en dat maakt het ook uitdagend voor mij. Ook magnesium (spray gebruik ik) helpt mij om me fit te voelen en hierdoor heb ik minder spierpijn in mijn bovenbenen.

Mijn doel voor 2016 is om nog wat af te vallen (tot nu toe 12 kilo eraf door Crossfit), sterker te worden en dingen kunnen wat ik nu nog niet kan zoals “Toe To Bar” en “Double Unders”.

Ik ben al een eind op weg en zet door!!”

 

Melissa Steffens

“Mijn naam is Melissa Steffens, 23 jaar, en sinds Oktober 2013 doe ik aan Crossfit. Ik heb vroeger altijd op hoog niveau aan turnen gedaan maar door een blessure moest ik helaas stoppen.

Na een pauze van ongeveer 3 jaar ben ik gelukkig bij LSG Crossfit terecht gekomen! Vanaf het begin ben ik al enthousiast en vind het helemaal te gek! Ik heb enorme stappen gemaakt met mijn conditie en ben fysiek en mentaal een stuk sterker geworden. Ook heb ik lezingen over voeding gevolgd waar ik veel aan heb gehad.

Door de juiste begeleiding van mijn trainers heb ik mij kunnen plaatsen voor de Tiglon series! Mijn doelen heb ik hiermee behaald en ga proberen dit in het nieuwe jaar door te zetten! Daarom kan ik iedereen aanbevelen om bij LSG Crossfit te komen trainen!”

INSTAGRAM