Aanpak

Intake
Tijdens een intakegesprek bepalen we hoe we de knop omzetten naar een nieuwe manier van leven, eten en bewegen. We gebruiken hier onder andere onze Lifestyle-test voor. Op die manier stellen we je conditie, kracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en doorzettingsvermogen vast. Deze testen starten we altijd vanuit een nulmeting. Gedurende het traject voeren we ze meerdere keren uit, zodat we op elk moment jouw voortgang kunnen evalueren. Daarnaast bespreken we je mindsetting en meten de samenstellingen van je lichaam aan de hand van spiermassa, vet- en vochtpercentage. De gegevens die hier uit rollen zijn de basis voor jouw persoonlijk lifestyle traject. Psyche, voeding en beweging worden vervolgens op elkaar afgestemd en samen bepalen we het ideale traject naar een nieuwe levensstijl.

Trainingen
De Lifestyle Group maakt gretig gebruik van wat moeder natuur te bieden heeft. De trainingen vinden o.a. plaats op eigen locatie, in het bos of op het strand en zijn dusdanig afwisselend dat alle spiergroepen er baat bij hebben. We trainen bij de Lifestyle Group volgens de CrossFit methodiek.

Tijdsbestek
Na een periode van minimaal acht weken, waarin we veelvuldig contact hebben, samen trainen en ons richten op een gezonde eetstijl, heb jij de eerste stap gezet in de omschakeling naar een healthy and happy lifestyle! Vervolgens begeleiden we je net zo lang tot je persoonlijke doelen zijn behaald en je deze nieuwe manier van leven helemaal eigen hebt gemaakt. Wanneer je er aan toe bent is het mogelijk om in groepsverband te gaan trainen. Trainen met gelijkgestemden heeft als pluspunt dat je elkaar kunt motiveren en uitdagen om net dat beetje extra te geven.

INSTAGRAM